Általános szerződési feltételek (ÁSZF)

Mely létrejött egy részről a Pannon App AB (cég) (Cím: Renströmsvägen 42, 461 59 Trollhättan, Sweden Org. nummer: 559002-5390 Tax-id: SE559002539001 Képviseli: Gabriella Misztiné Tóth) és az https://svedtanulas.hu/ weboldal, felhasználója, olvasója, a szolgáltatások megrendelője között.
A cég és a weboldal, felhasználója, olvasója, a szolgáltatások megrendelője rögzítik, hogy a jelen szerződést átolvasást és értelmezést követően, mint akaratukkal mindenben megegyezőt, elfogadnak és magukra nézve kötelező érvényűnek tekintik és kötelező érvényűnek ismerik el.

Az ÁSZF érvényes 2019. december 1-től visszavonásig.

A Pannon App AB fenntartja a jogot az ÁSZF előzetes bejelentés nélküli egyoldalú módosítására.

Pannon  App AB Adatkezelési nyilatkozata

Adatkezelő megnevezése:

Név: Pannon App AB
Cím: Renströmsvägen 42,
461 59 Trollhättan, Sweden
Org. nummer: 559002-5390
Tax-id: SE559002539001
Képviseli: Gabriella Misztiné Tóth
E-mail cím: hello@svedtanulas.hu
Telefonszám: 0046 735574110

Domain regisztrátor és a honlap tartalmáért felelős személy:
Dr. Misztiné Tóth Gabriella Anna

A szolgáltatás leírása

A Szolgáltató (Pannon App AB) a weboldalon online svéd leckéket (tananyagokat) árul a svéd nyelvet tanuló, már Svédországban élő, vagy más országban élő, de magyarul beszélő weboldal látogatóknak. A leckék magyar magyarázatokat tartalmaznak, és kész svéd kifejezésekkel, mondatokkal, mp3 hanganyagokkal, digitális gyakorló feladatsorokkal elkészített leckékkel segítik, a svédül tanulókat.

Jelenleg alap szintű (A1-A2) és középfokú (B1-B2) online tananyagunk van, mely a következő módok egyikével vehető igénybe:

 1. Alapfokú (A1-A2) és középfokú (B1-B2) online tananyagunk megvásárolható hangoskönyvben, a következő előfizetésekkel:
  1. 3 havi előfizetéssel ahol havonta (egymás utáni naptári hónapokat követve, megszakítások nélkül) kell fizetnie a szolgáltatást. A szolgáltatás megigénylésétől és első havi részletének kifizetésétől kezdve 3 hónapig, havi rendszerességgel, megszakítások nélkül kell fizetni szolgáltatásunkért 325 svéd koronát, összesen 975 svéd koronát. A 3 havi előfizetéssel megvásárolt online tananyag 93 napon keresztül érhető el a szolgáltatást megvásárlóknak.
  2. 6 havi előfizetéssel ahol havonta (egymás utáni naptári hónapokat követve, megszakítások nélkül) kell fizetnie a szolgáltatást. A szolgáltatás megigénylésétől és első havi részletének kifizetésétől kezdve 6 hónapig, havi rendszerességgel, megszakítások nélkül kell fizetni szolgáltatásunkért 195 svéd koronát, összesen 1170 svéd koronát. A 6 havi előfizetéssel megvásárolt online tananyag 183 napon keresztül érhető el a szolgáltatást megvásárlóknak.
  3. 12 havi előfizetéssel ahol havonta (egymás utáni naptári hónapokat követve, megszakítások nélkül) kell fizetnie a szolgáltatást. A szolgáltatás megigénylésétől és első havi részletének kifizetésétől kezdve 12 hónapig, havi rendszerességgel, megszakítások nélkül kell fizetni szolgáltatásunkért 120 svéd koronát, összesen 1140 svéd koronát. A 12 havi előfizetéssel megvásárolt online tananyag 365 napon keresztül érhető el a szolgáltatást megvásárlóknak.
 2. Alapfokú (A1-A2) és középfokú (B1-B2) online tananyagunk megvásárolható webes felületen, digitális feladatsorokkal, a következő előfizetésekkel:
  1. 3 havi előfizetéssel ahol havonta (egymás utáni naptári hónapokat követve, megszakítások nélkül) kell fizetnie a szolgáltatást. A szolgáltatás megigénylésétől és első havi részletének kifizetésétől kezdve 3 hónapig, havi rendszerességgel, megszakítások nélkül kell fizetni szolgáltatásunkért 545 svéd koronát, összesen 1635 svéd koronát. A 3 havi előfizetéssel megvásárolt online tananyag 93 napon keresztül érhető el a szolgáltatást megvásárlóknak.
  2. 6 havi előfizetéssel ahol havonta (egymás utáni naptári hónapokat követve, megszakítások nélkül) kell fizetnie a szolgáltatást. A szolgáltatás megigénylésétől és első havi részletének kifizetésétől kezdve 6 hónapig, havi rendszerességgel, megszakítások nélkül kell fizetni szolgáltatásunkért 345 svéd koronát, összesen 2070 svéd koronát. A 6 havi előfizetéssel megvásárolt online tananyag 183 napon keresztül érhető el a szolgáltatást megvásárlóknak.
  3. 12 havi előfizetéssel ahol havonta (egymás utáni naptári hónapokat követve, megszakítások nélkül) kell fizetnie a szolgáltatást. A szolgáltatás megigénylésétől és első havi részletének kifizetésétől kezdve 12 hónapig, havi rendszerességgel, megszakítások nélkül kell fizetni szolgáltatásunkért 195 svéd koronát, összesen 2340 svéd koronát. A 12 havi előfizetéssel megvásárolt online tananyag 365 napon keresztül érhető el a szolgáltatást megvásárlóknak.
 3. Alapfokú (A1-A2) és középfokú (B1-B2) online tananyagunk megvásárolható ALL-IN-ONE (minden egyben), hangoskönyvben, webes felületen, digitális feladatsorokkal, a következő előfizetésekkel:
  1. 3 havi előfizetéssel ahol havonta (egymás utáni naptári hónapokat követve, megszakítások nélkül) kell fizetnie a szolgáltatást. A szolgáltatás megigénylésétől és első havi részletének kifizetésétől kezdve 3 hónapig, havi rendszerességgel, megszakítások nélkül kell fizetni szolgáltatásunkért 645 svéd koronát, összesen 1935 svéd koronát. A 3 havi előfizetéssel megvásárolt online tananyag 93 napon keresztül érhető el a szolgáltatást megvásárlóknak.
  2. 6 havi előfizetéssel ahol havonta (egymás utáni naptári hónapokat követve, megszakítások nélkül) kell fizetnie a szolgáltatást. A szolgáltatás megigénylésétől és első havi részletének kifizetésétől kezdve 6 hónapig, havi rendszerességgel, megszakítások nélkül kell fizetni szolgáltatásunkért 395 svéd koronát, összesen 2370 svéd koronát. A 6 havi előfizetéssel megvásárolt online tananyag 183 napon keresztül érhető el a szolgáltatást megvásárlóknak.
  3. 12 havi előfizetéssel ahol havonta (egymás utáni naptári hónapokat követve, megszakítások nélkül) kell fizetnie a szolgáltatást. A szolgáltatás megigénylésétől és első havi részletének kifizetésétől kezdve 12 hónapig, havi rendszerességgel, megszakítások nélkül kell fizetni szolgáltatásunkért 245 svéd koronát, összesen 2940 svéd koronát. A 12 havi előfizetéssel megvásárolt online tananyag 365 napon keresztül érhető el a szolgáltatást megvásárlóknak.

3 féle módon tudod kiegyenlíteni a számlát:

 1. Fizethetsz SWISH-en keresztül – SWISH: 123-5166798 Pannon App AB
 2. Fizethetsz Autogiro segítségével – Bankgironummer: 341-3317 Pannon App AB
 3. Vagy bankkártyával a Braintree biztonságos fizetési rendszerét használva, mely a Paypal egyik kiváló szolgáltatása. Felhívjuk figyelmedet, hogy kártyás fizetés esetén vásárlásoddal ismételt fizetést engedélyezel, vagyis automatikusan minden hónapban (az előfizetés időtartama alatt), számládról levonódik a havi előfizetési díj.

A Megrendelőlapon jelöld meg a számodra legalkalmasabb fizetési módot! Ha bankkártyával fizetsz, a Megrendelőlap alján megjelennek a bankkártya adatait bekérő szövegmezők, melyek kitöltésével azonnal megtörténik az utalás is, a megrendelés mellett.

Az  alkalmazott adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabály: Az Európai Parlament és a Tanács (EU) Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 28. cikke

Tárhelyszolgáltató cég: Tarhely.eu Tárhely.eu Kft.1144 Budapest, Ormánság u.4 X. em 24. Email: info@tarhely.eu

Feliratkozási feltételek

A svedtanulas.hu (vagy www.svedtanulas.hu) weboldalon történő feliratkozás a jelen feliratkozási feltételek teljes mértékű elfogadását jelenti. Vagyis az ingyenes tartalmak letöltésénél a látogató (vagyis az érintett) kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a weboldaltól (svedtanulas.hu vagy www.svedtanulas.hu) elektronikus levelet (emailt) fogadjon, amelyek a svedtanulas.hu szolgáltatás felhasználására vonatkozó információkat, ingyenes online tananyagokat, valamint a weboldalak tartalmára vonatkozó értesítéseket, a szolgáltást reklámozó hirdetést, valamint véleménykérést is tartalmazhatnak. A valótlan adatokkal történő felíratkozást figyelmeztetés nélkül töröljük az adatbázisunkból.

Adatkezelés

Feliratkozáskor kizárólag a legszükségesebb adatokat kérjük el, a nevet és az email címet. Ezt az e-mail címet kizárólag az adatkezelő cég weboldalaival kapcsolatos információk küldésére használjuk fel. Harmadik félnek az adatokat nem adjuk át!

A kezelt adatok köre és az adatkezelés célja

Kezelt adatok köre: Az érintett által megadott név és e-mail cím.  A hírlevél szoftver feliratkozáskor még az IP címet és a feliratkozás időpontját is rögzíti.

Adatkezelés célja: A feliratkozáskor megadott e-mail címet, hírlevél küldési céllal, ingyenes online tananyag eljuttatása végett és kapcsolattartási céllal kezeljük.

Szoftverek amelyeket adatkezelés közben használunk és a kezelt adatok:

Salesautopilot.hu
Kezelt adat a feliratkozáskor:

 • Név
 • Email cím

Kezelt adat a vásárláskor:

 • Név
 • Email cím
 • Számlázási cím
 • Telefonszám

Braintree.com
Kezelt adat : A bankkártyás fizetés esetén a Braintree rendszere kapja meg a fizetési adatokat, ezen a rendszeren történik a befizetés is. Cégünk a Pannon App AB semmilyen fizetéssel kapcsolatos adatot nem kap és nem kezel!

Az adatkezelés jogalapja és a látogató/érintett hozzájárulása.

A feliratkozás önkéntes, oldalunkra bárki felíratkozhat, akit érdekel a svéd nyelv. A feliratkozáskor megkapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át. A feliratkozás bármikor megszüntethető, amennyiben a felíratkozó a kiküldött elektronikus levélben lévő leiratkozási linkre kattint.

Az adatkezelés időtartama

A weboldalt látogató vagyis érintett, önkéntes adatmegadásától az önkéntes leiratkozásáig történik az adatkezelés időtartama. Az érintett a hozzájárulását bármikor, bármelyik kiküldött hírlevél alján található „leiratkozás” linkre való kattintással automatikusan visszavonhatja. Ez alól kivétel, ha az érintett megvásárolta a 3, 6 vagy 12 havi szolgáltatásunkat és az előfizetési idő még nem járt le, a cég számlájára a szolgáltatás összegét még az érintett vásárló nem fizette be, így tartozása van a cég felé.

Az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogai

A tájékoztatás kéréshez, helyesbítéshez, törléshez való jog.
A tájékoztatást, helyesbítést, törlést a hello [kukac] svedtanulas [pont] hu e-mail címen kérelmezheti az érintett, adatkezelő a kérelmét legfeljebb 30 napon belül teljesíti. Mindezt egyénileg is elvégezheti a weboldalunkon.

A tiltakozáshoz való jog

A hello [kukac] svedtanulas [pont] hu e-mail címen tiltakozhat az adatkezelés ellen az érintett.

Az adatkezeléssel kapcsolatos jogérvényesítési lehetőség

Panasztétel az adatkezelőnél: hello [kukac] svedtanulas [pont] hu e-mail címre küldött levélben az érintett leírhatja, ha úgy érzi visszaélés történt a svedtanulas.hu weboldalon megadott adataival. Adatkezelő a panaszt legfeljebb 30 napon belül kivizsgálja.

Szerzői jogok

A honlap, a honlapon található online tananyagok, Ebook-ok, a kiküldött hírlevelek (továbbiakban:tananyagok) szerzője (továbbiakban: Szerző): Pannon App AB.

A svedtanulas.hu minden tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, jogtulajdonosa a Pannon App AB. Az online tananyagok minden tartalma, szöveges, képes vagy hanganyaggal ellátott és a hanganyagok, teljesen vagy részben is szerzői jogvédelem alatt állnak, valamennyi jog a szerző által fenntartott. A weboldalról tilos bármilyen másolatot készíteni, a belépési kódokat más embernek átadni, bármilyen módon sokszorosítani vagy bemutatni nyilvánosan. Tilos részben vagy egészben bármi tartalmat is az oldalról közzétenni vagy fájlmegosztó portálokra feltölteni. Tilos hasonló online tananyagokat, szolgáltatást létrehozni ami a svedtanulas.hu online tananyagra épül vagy ehhez hasonló. A tananyagokat (leckéket) tilos átdolgozni vagy bármi féle üzleti célra felhasználni! A szolgáltatás havi díjas megfizetésével az előfizető nem jogosult az online tananyagok, leckék, hanganyagok továbbértékesítésére vagy másra történő átruházására.

A fentiek bármelyikének megsértése esetén a felhasználó jogsértést követ el! Ezennel pedig hozzájárul, hogy a szolgáltatásunk mindenkori legmagasabb előfizetési díjának (ALL-IN-ONE 12 havi előfizetés) teljes összegének 2940 svéd korona 400 (négyszáz)-szorosát tartozik azonnali hatállyal megfizetni a tananyagok tulajdonosának, vagyis a Pannon App AB-nek.

A tananyagokból bármit is idézni kizárólag csak a szerző, jogtulajdonos írásos engedélyével lehet, valamint forrás megjelöléssel lehetséges.

A jelen általános szerződési feltételekben írt felhasználási rendelkezéseket megsértők büntető jogi felelősséggel tartoznak a jogtulajdonos felé.

Az oldal látogatása

A honlapot mindenki csak saját felelősségére látogathatja! A honlapot látogató tudomásul veszi, hogy a honlap használata során a látogató a Pannon App AB ügyfelének tekintendő akkor is, ha nem fizet elő havi díjas szolgáltatásunkra!

Cookie-król (Sütik)-ről  itt olvashatsz bővebben

Változtatás joga és felelősség kizárása

Cégünk a Pannon App AB a weboldalon található információk előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartja.

A Pannon App AB kizár weboldal felhasználásából eredő, mindennemű felelősséget! Különösen igaz ez, a felhasználó által elért eredményből, vagy az elérni kívánt eredmény elmaradásából eredő kockázatokért és következményekért járó felelősségre!

Adatgyűjtés

Pannon App AB tájékoztatja ügyfeleit, hogy a honlap több pontján történik információgyűjtés. Néhány szolgáltatás, termék megrendeléséhez, igénybevételéhez un. regisztráció szükséges, amely bizonyos személyes adatok megadásával járhat. Ezeket az adatokat kizárólag az ügyfél által igényelt szolgáltatás teljesítéséhez, illetve saját és együttműködő partnereink marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és az ügyfél tájékoztatása céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. SMS, MMS, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, használja fel.

Regisztráció (feliratkozás, leiratkozás)

Feliratkozónak számít az, aki az e-mail címét, illetve más adatát, úgy mint vezetéknév, keresztnév, telefonszám, stb. a honlapon található űrlapok bármelyikén megadja. A honlapon kezdeményezett feliratkozás az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) automatikus, kifejezett és teljeskörű elfogadását jelenti.

A Feliratkozó kijelenti, hogy az általa megadott e-mail cím saját, valós és működőképes.

A honlap üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy bármely Feliratkozó feliratkozását visszautasítsa, vagy előzetes értesítés és indoklás nélkül adatbázisából törölje. A Feliratkozó ez ellen panasszal, jogorvoslattal nem élhet.

Feliratkozó hozzájárul a reklám tartalmú üzenetek fogadásához a megadott elérhetőségein.

Bármely regisztrációs űrlapon történő feliratkozás, vagy termékrendelés egyben a honlap központi hírlevelére történő feliratkozást is maga után vonja automatikusan. Természetesen minden egyes hírlevélben szerepel a leiratkozási link, amelyre kattintva a regisztráló automatikusan leállíthatja a hírlevelek további kézbesítését.

Fontos tudni azonban, hogy nem szerepel leiratkozási link a termékrendelési és a közvetlenül a feliratkozást visszaigazoló rendszerüzenetekben.

Adatvédelem

A honlap üzemeltetője minden szükséges intézkedést megtesz, hogy a Feliratkozó személyes adatait illetéktelenektől megvédje.

Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra.

Ez alól kivételt képez a Braintrees-en keresztül történő bankkártyás fizetés, amikor a megrendelés véglegesítéséhez és a megrendelt termék kifizetéséhez szükséges adatok átkerülnek a Braintrees biztonságos rendszerébe. Az adattulajdonos az adatvédelmi és távközlési jogszabályokban meghatározott módon és esetekben emailen keresztül kérheti a nyilvántartott személyes adatainak törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását. A honlapról összegyűjtött információ kizárólagos tulajdonosa a Pannon App AB.

Linkek

A honlapon és a tananyagokban találhatóak linkek más weboldalakra. Pannon App AB nem felelős más weboldalak titoktartási és adatkezelési gyakorlatáért, gyakorlatával, és az ott található információkkal kapcsolatban!

Az Ügyfél saját maga felelős minden ”külső” linkre kattintásért. A Pannon App AB kifejezetten elhárít minden felelősséget a károkért, amit a tananyagban található linkeken elérhető más honlapok okoznak, vagy okozhatnak az Ügyfélnek.

Vásárlás, megrendelés

A honlap bármely megrendelési űrlapjának kitöltésével és a megrendelés, vagy megrendelés véglegesítése gomb lenyomásával a Megrendelőt fizetési kötelezettség terheli. A honlapon történő megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül. A Svéd törvények alapján 30 napig visszatéritési lehetőség van a megrendelt termékre. A 30 napon túli visszatérítésre azonban nincs lehetőség, amiennyiben az első havi előfizetés befizetésétől számított 30 napon belül a cég felé írásban nem jelzi a vevő az előfizetéstől való elállást. Ebben az esetben a kiválasztott előfizetés fennmaradó tartozás részét is havonta, vagy egy összegben ki kell fizetni a Pannon App AB felé!

Pannon App AB fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos megrendeléseket indoklás nélkül, elutasítson. Ezzel szemben a megrendelő panasszal, jogorvoslattal nem élhet.

A Megrendelő a megrendelési űrlap oldalán lévő összes információt és feltételt a megrendelési űrlapon található megrendelés, gomb megnyomásával önmagára nézve kifejezetten kötelezőnek ismeri el és ezzel a megrendelést jóváhagyja.

Szolgáltatások megrendelési feltételei:

Az svedtanulas.hu honlap oldalain lehetőség van svéd online tananyagok megvásárlására. A megrendelések a honlap értékesítési oldalaiba integrált Salesautopilot.hu és a Braintrees megrendelő űrlapokon történnek.

Vásárlás folyamata (megrendelés, teljesítés feltétele)

A Felhasználó elküldi megrendelését a honlapon található bármely űrlapon keresztül. A Szolgáltató 2 munkanapon belül e-mailen megküldi a Megrendelő részére a visszaigazolást, mely tartalmazza a fizetési feltételeket, melyet a Megrendelő önmagára nézve kifejezetten kötelezőnek ismer el. A termék, szolgáltatás árának kiegyenlítését követően 3 munkanapon belül a Szolgáltató e-mailben megküldi a Megrendelő részére a megrendelt termék hozzáférésének linkjét, ha szükséges, jelszavát, vagy egyéb információkat a termékről, valamint a számlát. Amennyiben a Megrendelő nem tesz eleget fizetési kötelezettségének a Szolgáltató megtagadja a megrendelés teljesítését.

Fizetési feltételek

A svedtanulas.hu honlapon az alábbi fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre:

 1. Bankkártya
 2. SWISH
 3. Bankgiro

Braintree (https://www.braintreepayments.com/se) a PayPal egyik szolgáltatása, mely lehetőséget ad bankkártyás fizetések megadására.

Tudomásul veszem, hogy a Pannon App AB adatkezelő által a svedtanulas.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek a Braintrees (https://www.braintreepayments.com/se), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, számlázási adatok.
A bankkártya adataihoz cégünk nem fér hozzá, nem tároljuk!

Ismétlődő bankkártyás fizetés

A svedtanulas.hu honlapon lehetőség van havidíjas részletfizetésre 3-6-12 hónapon keresztül. Az ismétlődő fizetés, és az egyszeri fizetés a Braintrees.com (https://www.braintreepayments.com/se) által biztosított.

Ismétlődő fizetés lemondásának lehetősége: 

A Svéd törvények alapján a megrendelőnek lehetősége van az előfizetés lemondására, vagyis 30 napig visszatéritési lehetőség van a megrendelt termékre. A 30 napon túli visszatérítésre azonban nincs lehetőség, amiennyiben az első havi előfizetés befizetésétől számított 30 napon belül a cég felé írásban nem jelzi a vevő az előfizetéstől való elállást. Ebben az esetben a kiválasztott előfizetés fennmaradó tartozás részét is havonta, vagy egy összegben ki kell fizetni a Pannon App AB felé!

A lemondást emailben kell jelezni a szolgáltató felé, az első fizetés után, 30 napon belül! A cég az újabb fizetést 3 munkanapon belül felfüggeszti.

Az emailnek tartalmaznia kell a következőket: a vásárló, megrendeléskor megadott teljes nevét, email címét, telefonszámát, megrendelt terméket, az előfizetés hosszát (3, 6 vagy 12 hónap) illetve a megrendelés pontos dátumát.

Az elállás joga

A Megrendelő jogosult az első részlet kifizetésétől 30 napon belül elállni a megvásárlástól. Ez esetben a Megrendelő 30 napon belül visszakapja a termék árának befizetett összegét (első részletét). Ahhoz, hogy a megrendelt termék árát mihamarabb visszafizessük, cégünknek szüksége van a bankszámlaszámra, ahová visszautalhatjuk az összeget, a névre aki megvásárolta  a terméket, valamint a vásárlás dátumára. Kérjük ezeket írja meg a hello@svedtanulas.hu email címünkre. Amennyiben a fentebbi információkat nem kapjuk meg, sajnos nincs lehetőségünk visszautalni az összeget.

Garanciák és akciók

A Pannon App AB fenntartja magának a jogot, hogy időről időre az általa forgalmazott online tananyagokra árengedményt vagy más akciót, kedvezményt biztosítson.

A megrendelő tudomásul veszi, hogy az általa megvásárolt termék esetleges jövőbeni akciója esetén számára kompenzáció, egyéb juttatás, kedvezmény nem jár. A megrendelő mindig az aktuális feltételekkel vásárolja meg az adott terméket, szolgáltatást.

Az online tananyagokra nem vonatkozik garancia. A 30 napos elállási határidőn túl  online tananyagainkat nem vásároljuk vissza, befizetett összeget nem térítünk vissza és a fennmaradt összegre ígényt tartunk a svéd törvényeket követve!

A Pannon App AB fenntartja magának a jogot, hogy egyes esetekben ügyfeleinek ajándékba adjon online tananyagot, hangoskönyvben, webes felületen vagy digitális feladatsorokon keresztül. A szolgáltatásunkat korábban már megvásárolt ügyfeleink nem élhetnek panasszal, jogorvoslattal, vagy bármiféle pénz-visszatérítési kérelemmel, ha olyan terméket kapnak ajándékba, melyet előzőleg már megvásároltak. Az ajándékok nem válthatók pénzre.